Secondhand

I takt med att allt fler blir intresserade av loppisar och secondhand ökar även utbudet. Våra secondhandvaror är dam- och herrkläder samt accessoarer. Vi säljer även inredningsprylar

Vi säljer märkeskläder och guldkornen från våra kedjor – och/eller eftertraktade moderna och/eller vintage-kläder Inredningsprylar säljs i mindre omfattning. Det ska vara lättsålda, vackra och prisvärda – vintage eller varor som är trendiga. Vi har även en del möbler till försäljning – både antika och lite nyare. Alla begagnade varor är noggrant kontrollerade och ska vara hela och rena – om inget annat anges.  

Läs mer

Återbruk

Alla varor som säljs har ett positivt hållbarhetsavtryck. Alla begagnade varor är noggrant kontrollerade och ska vara hela och rena.

Med återbruk menar vi varor som vi gör om. Det ska vara gjorda av av material som köpts in på loppis eller secondhand eller som har skänkts till oss. Exempel på varor kan vara tygväskor och necessärer gjorda av gardintyg. Vi har kommit igång med lite återbruk. Bland annat säljer vi underbart fina tändrosor gjorda av äggkartonger och ljusstumpar. Vi säljer även krukor som fått nytt liv med decoupage och överblivna servetter.

Läs mer

Reko

Alla varor som säljs har ett positivt hållbarhetsavtryck.

Reko-varor är hållbara varor. Det kan handla om närproducerade varor eller om varor som minskar på förbrukning av plastprodukter. Ett exempel är diskborstar gjorda i trä med utbyttbar borst av naturmaterial.

Läs mer