Vi säljer åt dig

I butiken kan du lämna in dina varor för försäljning och erhåller, när varan är såld, 40% av försäljningspriset. Innan du lämnar bör du titta igenom "AKTUELL INLÄMNING" - se nedan.
Nya rutiner för inlämning
Inlämningen är öppen (om vi inte har pausat)

Tisdag–torsdag 15-18
Lördag 11-13

Vi tar emot och säljer dam- och herrkläder samt accessoarer. Vi tar även emot inredningsprylar (men när det gäller prylar så ber vi dig skicka bild via e-post först, så får du besked om vi tar emot). Vi tar emot kända märken och guldkorn från kedjorna samt vintage. Nedan ser du en mer detaljerad lista över vad vi gärna tar emot. Lämna in det du själv skulle kunna tänka dig att köpa. Kläderna bör återspegla rådande säsong och vi ber dig att sortera bort det som är fläckigt, trasigt eller nopprigt. Kläderna ska vara tvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de kanske tvättas om. Skor och stövlar behöver rengöras innan de lämnas in och bör vara i nyskick.

Vi ser gärna att du tar med dig max 10 artiklar per inlämning och månad.

För att kunna lämna in behöver du vara 18 år fyllda. Eller be målsman lämna in.

Du registreras som kund hos oss vid din första inlämning och ingår avtal med oss, där vi behöver ta in dina personuppgifter. Uppgifterna behåller vi så länge som du är återkommande kund. De tas bort efter 1 år om vi inte har varit i kontakt med dig under den tiden. Vi följer GDPR riktlinjer.

Så går det till

Vi tar emot
Titta igenom listan, nedan, över varor som vi tar emot för tillfället. När det gäller inredningsprylar, ber vi dig maila en bild på varan eller på annat sätt kontakta oss innan du kommer. Detta för att säkerställa att vi kan ta emot din vara.
Registrering
Du registeras som kund och tecknar ett avtal (första gången)
Prissättning
Du väljer om du vill vara med och sätta pris eller om du vill låta oss göra det
Försäljningen
Din vara exponeras för försäljning i upp till 90 dagar och hängs ut i butiken så snart det finns plats.

INLÄMNINGSSTOPP!

Från tisdag 8 november måste vi pausa inlämningen ett tag!

Trots att vi har haft otroligt mycket kunder de senaste veckorna, har vi näst intill fullt i butiken. Kom gärna in och titta. Det finns mycket fina höst- och vinterkläder, skor och mycket, mycket mer. Kom gärna in och titta.

Välkommen 🥰

Damkläder
Herrkläder
Accessoarer - dam och herr
  • Skärp
  • Skor
  • Silver/guldsmycken
  • Klockor